Superkupa e Spanjës/ Gil Manzano arbitron për të tretën herë finalen, Reali ka mundur gjithmonë Barçën

Gil Manzano 3

Hezus Gil Manzano do të jetë arbitri i finales së Superkupës së Spanjës. Arbitri do të arbitrojë për herë të tretë një takim të këtij niveli.

Ndërsa sa i përket precedentëve të “Klasikeve” për Manzanon e sotmja do të jetë hera e pestë që do të arbitrojë një duel mes Realit dhe Barcelonës.

Në të katër takimet ku Manzano ka arbitruar duelin mes Realit dhe Barçës kanë qenë madrilenët fitues dhe për këtë motiv caktimi i tij për këtë ndeshjen e sotme në Xhide ka shkaktuar mjaft polemika.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.